Само в Lupa.bg: Бившият на Джулиана Гани се гаври със сина им

Илиян Найденов продавал голи снимки на моделката срещу 2000 лева

Изповеди
13:31 - 17 Октомври 2022
35768
Само в Lupa.bg: Бившият на Джулиана Гани се гаври със сина им

Бившият мъж на Джулиана Гани се гаври със сина им Давид, алармира пред Lupa.bg близка приятелка на моделката с ливански корени. Всички глупости, които сътвори Илиян Найденов след раздялата им, са форма на някакво отмъщение, че бе изоставен от красавицата. Мръсотиите обаче рефлектират върху сина им, категорична е близката на Джулката.

Поредната си фотосесия Джулка ще заснеме в Париж

Последната дивотия е да не разреши на Джулиана да вземе Давид на лъскав воаяж в Париж за заснемане на фотосесия.

„Тръгва в неделя, 23 октомври. Фирмата, която я изпраща, поема всичко – от луксозен хотел на „Шан-з-Елизе”, до посещение в „Дисниленд”. Джулиана поиска от Илиян да ѝ подпише съгласие, че пуска Давид да види Париж с мама, но той отказа”, описа случката дружката на Гани.

„Причината е повече от абсурдна – той бил добър баща и не искал сина му да вижда света с „друг татко”, защото щял да се привърже към него”, чуди се приятелката на манекенката.

На този фон със сюжета за „добрия баща” обаче идва друга новина – Илиян предлагал на медии голи снимки на Джулиана Гани, правени по време на брака им, срещу 2000 лева на парче.

Това ли му е мъжкото на напомпания фитнес маниак, който държи родителските права на Давид, риторично пита гневната приятелка на Джулиана Гани.