Само в Lupa.bg: Бившият на Джулиана Гани я завлякъл с борч за десетки хиляди

Станимир Ташев теглил баснословен кредит чрез фирмата на плеймейтката

През ключалката
18:00 - 27 Септември 2019
28713
Само в Lupa.bg: Бившият на Джулиана Гани я завлякъл с борч за десетки хиляди

Бившият съпруг на бременната плеймейтка Джулиана Гани Станимир я е завлякъл с няколко десетки хиляди лева борч, научи Lupa.bg. По наша информация фитнес инструкторът, когото към днешна дата русокоската презира от дъното на душата си, е успял да изтегли без нейно знание огромен кредит като съуправител на нейната фирма "Малката Джулка" ООД.

Двамата основаха дружеството малко след като сключиха брак с идеята да го превърнат в семеен бизнес. Той обаче така и не потръгна и фирмата успя да спечели едва двама-трима клиенти за сватби и кръщенета. Преди няколко месеца, докато Гани вече беше в процес на развод с него, през сълзи призна, че той й дължи пари. Днес вече става ясно, че сумата никак не е малка и че тя, без да е наясно, е станала солидарен кредитополучател наравно с него. Въпреки че не е ясно за какво е отишъл борчът и въпреки че се раздели със Станимир и юридически, тя е солидарен длъжник.

Неизчистени сметки със Станимир Ташев помрачават щастието с Илиян

Нещо повече - както Lupa.bg писа, нероденото й дете по закон ще носи фамилията Ташев, защото при раждането му няма да са изминали задължителните 300 от развода, за да се препише на настоящия й партньор Илиян Найденов. При такъв развой на събитията, нейното отроче също става длъжник, в случай, че Станимир се спомине. Единственият вариант пред Гани е да сключи брак с Илиян, за да носи бебето неговата фамилия. Ако това не стане, Джулката ще бъде изправена пред неприятната сага да води дело за произход, което се точи минимум една година до промяна на имената на детето. Обикновено съдът разпорежда и ДНК-експертизи, които са допълнителен разход за бъдещата майка. Ако все пак тя успее да се врече пред властите във вярност на бъдещия татко навреме, ще избегне и финансовата тежест над детето си, която виси сега заплашително пред нея.

Справка на Lupa.bg в Търговския регистър сочи, че "Малката Джулка" ООД все още е активна и че и Гани, и Ташев продължават да са съсобственици в нея със скромния капитал от 250 лева, но с огромен заем зад него. На всичкото отгоре в регистъра едрогърдестата блондинка все още фигурира с дефиса във фамилното си име и гордо пише, че е Гани-Ташева.