Само в Lupa.bg: Благо изродил Златка

Бившият футболист бил неотлъчно до плеймейтката в напъните

През ключалката
15:10 - 01 Октомври 2019
11542
Само в Lupa.bg: Благо изродил Златка

Благой Георгиев - Джизъса е присъствал на раждането на четвъртото си дете, научи ексклузивно Lupa.bg. Вчера зализаният мачо се похвали, че любимата му - плеймейтката Златка Райкова, му е родила пореден син, когото е решила да кръсти на него. Оказва се, че тя го е помолила той да бъде неотлъчно до нея и в напъните, а Джизъса съвсем не се посвенил или погнусил и стоически изтърпял дългото появяване на бял свят на своето отроче. 

Няколко часа след като се похвали с Благой-джуниър, Русата Златка му благодари в социалните мрежи и загатна, че той е бил редом до акушерите и медицинските сестри в родилната зала, като написа: "Любовта ни вече е пълна. Благодаря ти, за всеки миг, в който не се отдели от мен". Щастливит татко пък се снима не просто с хирургическа престилка, а от снимката с вързопчето освен радост, личи и известна умора по лицето му. 

Малкият Благо се излюпи в реномирана частна болница. Златка и детето ще останат там до четвъртък, когато трябва да бъдат изписани, ако всичко с изследванията на детето е наред. А да помагат в грижите за него младото семейство се е доверило и на майката на Златка, и на частен педиатър, чието първо домашно посещение струва 100 лева, твърдят запознати.