Само в Lupa.bg : Боби Ваклинов на косъм от побой (ВИДЕО)

Личности
14:14 - 26 Февруари 2021
8651
Само в Lupa.bg: Боби Ваклинов на косъм от побой (ВИДЕО)

Бившият репортер на "Господари на ефира" Боби Ваклинов отново стана мишена на ярост от страна притиснати до стената недобросъвестни големци, научи Lupa.bg.

В случая главният герой е топ мотиваторът у нас Юли Тонкин. Той определя себе си като катализатор за промяна и стратег за успех. През последните години Тонкин организира големи семинари с цени на билети от 300 лв. На тях учи хората как да постигат цели и да бъдат щастливи. 

Всичко е наред до момента, в който Боби Ваклинов прави интервю с него. Наред с въпроси за неговата дейност, репортерът задава и въпроси от рода на- защо семинарите му са толкова скъпи, от позицията на какъв Тонкин учи хората как да успяват и да бъдат щастливи, има ли нужното образование и опит и др. подобни. Именно тези неудобни въпроси карат човека, който проповядва спокойствие, мир и любов, да започне да заеква и да се ядоса. 

"Като журналист исках да получа отговори на съвсем нормални въпроси. Вместо тях получих неадекватна реакция и бях изгонен от мястото на интервюто", споделя Ваклинов пред Lupa.bg.

Повече за скандала вижте във видеото, качено в youtube накала на Боби Ваклинов: