Само в Lupa.bg: Боян Чуков влезе в листа на ВМРО по масонска линия

Личности
12:35 - 25 Февруари 2021
4062
Само в Lupa.bg: Боян Чуков влезе в листа на ВМРО по масонска линия

Боян Чуков сюрпризира неприятно Корнелия Нинова, като напусна БСП, за да влезе в листата на ВМРО в Стара Загора. Защо експертът по борба с тероризма и бивш дипломат изневери на Столетницата и пристана на „воеводите” на Красимир Каракачанов?

Отговорът е заровен в масонството - че рокадата стана по линия на „свободните зидари”, какъвто е Чуков, разкри ексклузивно пред Lupa.bg източник от близкото обкръжение на новопокръстения кандидат-депутат от ВМРО.

Спецът - антитерорист е отдясно на партийния вожд Красимир Каракачанов

„Екс журналистът влезе точно в старозагорската листа на Каракачанов заради приятелството си с местния бизнесмен Венцислав Драганов, собственик на хотел „Армира”, който пък е изключително близък до бившия социален министър Емилия Масларова. В този хотел редовно могат да се засекат масони от различни ложи с разнородни политически пристрастия”, обясни информаторът на Lupa.bg.

Според него хора на ВМРО от доста време са провеждали опознавателни разговори с Чуков, преди да се стигне до неговото решение да изостави БСП заради партията на Красимир Каракачанов.

Масларова, заедно със семейния си приятел и управител на фирма "Стара Загора 2007" Венцислав Драганов и техни помагачи, бяха обвинени за присвояване на 11 млн. лева от отпуснати близо 19 млн. лв. за ремонта на социален дом в Стара Загора. Делото обаче катастрофира в съда.

Кой е Боян Чуков:

Роден на 25.07.1952 г. Завършил е висше образование със специалност радио и телевизия. Специализирал е  в Института за политически науки, Париж. Работи като заместник-председател на Съюза за стопанска инициатива. Бил е журналист на свободна практика, главен редактор на в. „Балкански диалог" и предприемач. Секретар в българското посолство във Франция и Испания. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски езици. Член е на ВЕЛИКАТА ЛОЖА на старите, свободни и признати зидари на България.