Само в Lupa.bg: Бутат парламента заради турско гробище под него (СНИМКИ)

Радиестезист номер 1 Орлин Драганов приканва народните представители да заседават в бившия Партиен дом

Политика
16:40 - 12 Август 2022
14312
Само в Lupa.bg: Бутат парламента заради турско гробище под него (СНИМКИ)

Бутат Народното събрание заради злокобно турско гробище, върху което е издигната сградата!

Вероятно някога в бъдещето е възможно, но днес, както и предишните дни, пред сградата на парламента подменят пътната настилка.

А иначе проклятието, което повече от век тегне над българския парламент, ще падне в момента, в който депутатите се преместят и започнат да заседават в ремонтираната зала „Света София” на бившия Партиен дом. В това бе категоричен пред Lupa.bg д-р Орлин Драганов, бивш депутат, лекар по вътрешни болести и радиестезист.

От години той се занимава с измерване на енергиите в различни сгради и изследва как лошите енергии влияят върху човешкия организъм. Макар настоящият парламентарен дом да е красив и хората да питаят към него исторически сантимент,

сградата е наситена със свръх отрицателна енергия, защото е издигната върху наказателно турско гробище.

Според д-р Драганов това е причината, когато прекрачат законодателния храм, народните избраници да се преобразяват до неузнаваемост, а често страстите в пленарната зала да прехвърлят рамките на цивилизования тон и парламентът се превръща в махленско сборище. Макар и боядисана в бяло – цвета на невинността, сградата на  законодателния храм не е подходяща там да се кове бъдещото на България, смятат специалистите.

Преди Освобождението от турско робство там са заравяни хора, осъдени на смърт за убийство или изнасилване. Това няма как да генерира положителна енергия.

Материята в парламента, сградата и помещенията, приемат тази негативна енергия и тя става част от интериора на Народното събрание. Колкото и странно да се вижда на някои, че наглед мрачната сива постройка на Партийния дом не е подходяща за парламент, д-р Орлин Драганов смята, че депутатите трябва да работят именно там. Мястото е много по-добро, защото поне сградата на БКП не е издигната върху гробище, обясни лекарят пред Lupa.bg.

Като народен представител от Българския бизнес блок и като председател на Дружеството по физикална радиестезия д-р Драганов твърди, че лично със специална апаратура е измервал енергията в пленарната зала, в кулоарите и в депутатските кабинети. Според него най-зле била ситуацията след пленарно заседание. Негативната енергия била толкова силна, че ако влезе в залата човек, може да изпита внезапно силно главоболие, да му се завие свят и дори да припадне. Заседателната зала на Народното събрание не се проветрява, а прозорците са чак горе на балкона.

Дневната светлина, която влиза е съвсем оскъдна и народните представители работят на лампи и в непроветрявано помещение. Всичко това ще се промени с окончателното преместване на парламента в бившия Партиен дом и в зала „Света София”, продължава да настоява д-р Драганов, макар че

депутатите от 44-ото НС заседаваха в новата зала само 6 месеца - от септември 2020 г. до февруари 2021 г. и след това се върнаха в историческата си сграда.

Сградата само емоционално се свързва с комунизма, но вече 30 години там няма партийни конгреси, не са се случвали лоши неща и тя вече е очистена от негативните сили, категоричен е радиестезист номер 1 и приканва народните представители да заседават именно в Партийния дом.

„Лошата енергия се трупа в парламента с продължение на години. Хилядите обидни думи и обвинения, които си отправят народните представители отекват не само в залата, но сякаш се запаметяват и върху стените. Всяка дума, натоварена с лош заряд всъщност „убива” и тези, които я изговарят, и тези, към които е отправена”, убеден е д-р Драганов. Така според него остават енергийните отпадъци на купища поредни Народни събрания от 138 години насам, когато сградата започва да функционира. Според специалистите в зала „Света София”, която е много по-голяма от настоящата пленарна зала, чисто психологически депутатите ще се чувстват по-комфортно и приканват депутатите от бъдещия 48-и парламент да се преместят.