Само в Lupa.bg: Цънцарова подготвена от Поли Паунова за интервюто с Гешев

2 дни преди разговора си с главния прокурор, журналистката от Би Ти Ви се срещна с колежката си от "Капитал"

Новини
16:51 - 31 Октомври 2022
6252
Само в Lupa.bg: Цънцарова подготвена от Поли Паунова за интервюто с Гешев

Два дни преди интервюто си с главния прокурор Иван Гешев, Мария Цънцарова се е срещнала с популярната журналистка Полина Паунова (бивша звезда на "Свободна Европа" и настоящ репортер в "Капитал"), очевидно, за да бъде подготвена за разговора, научи Lupa.bg. Двете са имали 2-часова среща в столичен ресторант до редакцията на "Капитал", разкриват очевидци на срещата им. 

Рандевуто им е било около 15 часа в петък в градината на заведението, а в малко по-късен час дошли още двама души, също журналисти. На каничка бяло вино Цънцарова и Паунова подробно обсъждали какви въпроси да бъдат задавани на Иван Гешев в неделя, а водещата на Би Ти Ви старателно си водела записки, разкриват свидетели на "заверата". "Очевидно се е наложило Поли Паунова, която е далеч по-компетентна от нея, да я подготви", коментират в медийните среди. 

Само седмица преди да отиде в Би Ти Ви, Иван Гешев даде и видеоинтервю за сайта на "Капитал" пред Полина Паунова. В последните няколко седмици главния прокурор е особено активен медийно и даде няколко интервюта.