Само в Lupa.bg : Ченгета паркират на място за майки с деца

Общество
22:50 - 07 Септември 2020
4603
Само в Lupa.bg: Ченгета паркират на място за майки с деца

Автомобил на жандармерията беше изловен от бдителен репортер на Lupa.bg талибански да се шири на място, отделено специално за родители с деца до 7 години пред хипермаркет в столичния квартал "Гео Милев". Вярно е, че инцидентът се случва извън пиковите за пазаруване часове, но въпреки това наглостта на пазителите на реда да се изпльоскат непосредствено до входа, за да не направят някоя излишна крачка, е забележителна.

Колкото и да е тъмно, въпросните места са маркирани с червена боя, точно като онази, с която жандармеристите редовно са заливани в "Триъгълника на властта", така че възможността да не забележат специалния статут не съществува.

Повечето граждани, минаващи покрай милата сценка, клатеха глава примирително. Зевзеци пък решиха, че може да става въпрос за еднополова двойка жандармеристи, които са си родили дете в извънработно време. В служебната кола обаче не се забелязва детско столче...

Репортерът ни се опита да открие героичния патрул в магазина, но разследването му удари на камък, тъй като жандармеристите или са били без униформи, или са си вършили работа някъде другаде.