Само в Lupa.bg: ЦСКА 1948 излиза на "Армията" за по 80 бона на калпак!

Цветомир Найденов е решил да надъха своите футболисти с голяма премия срещу лидера ЦСКА

Спорт
21:16 - 31 Май 2023
11922
Само в Lupa.bg: ЦСКА 1948 излиза на "Армията" за по 80 бона на калпак!

Футболистите на ЦСКА 1948 ще излязат за голяма премия срещу ЦСКА. В събота двата тима се изправят един срещу друг на стадион "Българска армия", а парите, които всеки играч от гостите може да си заработи, е 80 000 лева, научи Lupa.bg.

Собственикът Цветомир Найденов иска да надъха своите момчета, които взеха точки на Лудогорец предния кръг, оставяйки ЦСКА на върха, а сега иска да докаже, че с много българи в състава може да доведе до нова рокада в класирането.

ЦСКА има точка преднина пред разградчани два кръга преди края, а ЦСКА 1948, който се бори за третото място и излаз в Европа, се явява арбитър в битката за титлата.

До този момент ЦСКА 1948 не е играл за подобна премия, която се явява рекордна в историята на клуба, както и в родното първенство.

Тимът загуби финала за Купата на България от Лудогорец с 1:3, което разочаровало финансовия благодетел, който е решен неговият отбор да играе в евротурнирите за първи път.

Тодор Янчев подаде оставка след финала, а на негово място дойде Атанас Рибарски, с който начело ЦСКА 1948 препъна Лудогорец по пътя към титлата.