Само в Lupa.bg: Цветан Василев позеленя от ревност заради Васил Божков

Крими
17:15 - 20 Май 2020
12980
Само в Lupa.bg: Цветан Василев позеленя от ревност заради Васил Божков

Банкерът-беглец Цветан Василев, който фалира четвъртата по големина банка у нас КТБ през 2014 г., е изпаднал в дива ревност заради обществено-политическото внимание, отделено на новия "изгнаник" в странство - Васил Божков заради вихрещите се скандали в последните седмици. 

Справка на Lupa.bg в Туитър акаунта на Василев сочи, че през последната седмица Василев не е спирал да коментира кореспонденцията между Дубай и София, но не в конкретика за колегата си олигарх, а с жлъчни подмятания, че нямало какво толкова да се обръща внимание на Божков, защото не казвал нищо ново. Вместо това мустакатият габровец упорито, заедно с членовете на цялата си фамилия, рекламира интервю, дадено от него в специализиран военен сайт за сделките с "Дунарит" и фалита на КТБ, в което той отново удобно е изкаран целия "в бяло". 

Едновременно с това обаче и съска срещу медиите, които му приписвали дълготрайно "мълчание": "Чели-недочели, че никой не ме търсел за мнение...", пише Василев и като в старата поговорка "Едно си баба знае, едно си бае", пак натъртва на особено свитата си аудитория да хвърли едно око на въпросното интервю, което представляло "нов удар срещу властта", въпреки че в него нито представя нови обстоятелства и прясна фактология.

Близкият до сръбското управление бивш банкер бяга от българското правосъдие вече 6 години, а темата за екстрадирането му е изцяло в ръцете на Белград, където от 2014-а се твърди, че се раздават тлъсти пачки на органите на реда, за да го държат в луксозния апартамент в столичния център. 

А явно, за да не забравят физиономията му и малкото останали фенове-конспиратори, той е предприел и нова тактика - вместо да кани известни наши журналисти на гости в жилището си в Сърбия, тарикатът е решил да става влогър заедно с щерка си Радосвета под формата на интервю-разговори в "Ютюб". Там блондинката се изявява в ролята на репортер, а татко й - като политически анализатор. Въпреки че са очаквали огромен интерес към домашните беседи по време на социалната изолация, фамилия "Василеви" обаче се радва едва на 1000 гледания от март насам.