Само в Lupa.bg: Дара поздрави Божинката с малко коте в „Денсинг старс“

Певицата се впусна в стихийна румба и простреля в сърцето Илиана Раева

Ексклузивно
21:18 - 30 Април 2024, Обновена на: 21:22 - 30 Април 2024
12923
Само в Lupa.bg: Дара поздрави Божинката с малко коте в „Денсинг старс“

Поп звездата Дара направи комична имитация в „Денсинг старс“ и я посвети на футболиста Валери Божинов. Певицата артистично се превъплъти в невинно коте и прати много поздрави на спортиста, който навремето се прочу с култовата реплика „Малко коте, секс има ли?“, отправен в чата към недостъпна хубавица.  

Дара вдъхновено влезе в ролята на малко животинче, напътствана от партньора й в „Денсинг старс“. Джими я накара да се движи по паркета като гальовна котка заради новия им танц - страстна румба. Певицата се размърда бавно, облиза „лапичка“ и измяука: „Поздрав за Валери Божинов!“.

Под прожекторите тя обаче стана сериозна, демонстрира страхотна мекота, грация и сексапил, и доказа, че е сред големите претенденти за финала на „Денсинг старс“, до който остават само две седмици. „Дара, ти беше нежна като глухарче. Личи си, че си влюбена жена“, похвали я Галена Великова. „Беше добре, но не беше шедьовър. Не можа да направиш по-бавните движения“, разкритикува певицата Томаш Папкала. „Аз пък видях пресъздаването на кървящата любов! Това беше най-добрата румба досега“, контрира го Илиана Раева и вдигна щедра десетка.