Само в Lupa.bg: Дарина Павлова кърти с прозрачна рокля на 60

Вдовицата на Илия Павлов побърка фестивала във Венеция

Нещо за четене
13:45 - 06 Септември 2023
14311
Само в Lupa.bg: Дарина Павлова кърти с прозрачна рокля на 60

Дарина Павлова се появи на 80-тото издание на филмовия фестивал във Венеция облечена доста предизвикателно. Мултимилионерката заложи на прозрачна рокля, която загатна прелестите й. Облеклото й буквално "изкърти" ВИП-гостите и папараците не спряха да снимат амбициозната нашенка.

Снимките й от Венеция са по страниците на водещите италиански вестници днес, установи репортер на Lupa.bg. В страната на ботуша по принцип особено се вълнуват от Дарина Павлова, тъй като е публична тайна нейната интимна афера с отишлия си по-рано тази година бивш италиански премиер Силвио Берлускони.

60-годишната вдовица на Илия Павлов смело конкурира 30-годишните. Богатата наследница нажежава страстите в социалните мрежи. "Участието  магическата Венеция винаги е невероятно", написа Мадам Мулти, както наричат от години вдовицата на Илия Павлов. Тя не спира да демонстрира бляскавия си начин на живот в компанията на световни звезди. И как иначе - нали след убийството на мъжа си наследи империя за близо 500 милиона евро

Милионерката почива това лято в Гърция. Тя бе в компанията на порасналия си вече син. Преди време Дарина Павлова бе споделяла в интервю, че синът й е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка.