Само в Lupa.bg: Депутат от БСП рекламира зъбна клиника

Нещо за четене
22:30 - 19 Септември 2019
5638
Само в Lupa.bg: Депутат от БСП рекламира зъбна клиника

Депутат от БСП стана рекламно лице на популярна дентална клиника в София, видя репортер на Lupa.bg. От няколко седмици Стоян Мирчев блести с бялата си усмивка по снимки и видеоклипове, дело на пиарите на стоматологичния кабинет.

Той бил пациент на клиниката няколко месеца, като лекувал сериозни стоматологични проблеми като пулпити, потъмнял емайл и паднали коронки. Срещу "скромната" сума от близо 10 хиляди лева народният избраник преборил всички неразбории в устната си кухина и се съгласил да стане "ходеща" реклама на зъбарите си. 

Внукът на проф. Стоян Михайлов дълго се срамувал от усмивката си и затова в началото на годината предприел сериозната крачка да излекува комплекса си и проблемите си от здравословно естество. 

Други пациенти на рекламираната от него дентална клиника казват, че само лекуването на кариес при докторката, която е поела и неговата уста, струва между 150 и 200 лева, в зависимост от засегнатия зъб. Избелването също гони стотачка, ако се маха полепнал камък, а хирургическите интервенции започват от 250 лева.