Само в Lupa.bg: Диана Димитрова призна: Да, Вергов ме преби!

Нещо за четене
15:19 - 03 Декември 2022
91505
Само в Lupa.bg: Диана Димитрова призна: Да, Вергов ме преби!

Диана Димитрова потвърди разкритието на седмичника "Уикенд" и Lupa.bg, че колегата й Юлиан Вергов е мъжа, който я е пребил от бой. Пред свои близки приятели актрисата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" е признала, че в действителност Вергов е човека, който й е посегнал. Тя ще посочи от първо лице мъчителя си до няколко дни.

"Диана е много разстроена, че се връща отново към този труден момент. Подкрепата на десетки хиляди хора обаче й даде кураж да стигне до край и да разкрие името на агресора. Тя вече е ангажирала адвокат, който работи с нея по случая и събира доказателства. Развръзката ще е буквално до дни - с поече конкретика и доказателства", разказа пред Lupa.bg близка приятелка на младата кинозвезда.

Както вече стана ясно, побоя над Диана е бил нанесен от Юлиан Вергов през 2017 г. на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Вергов твърдял от своя страна, че е бил жертва на емоционален шантаж и тормоз от страна на колежката си. Набил я, след като тя си позволила да намеси в конфликта им и 15-годишната му тогава дъщеря.

Както заяви пред Lupa.bg преди дни адвокат Мариан Иванов от Софийска адвокатска колегия, развръзката на случая е в ръцете на свидетелите. В зависимост от техните показания, прокуратурата ще прецени дали да образува дело. По думите на Диана Димитрова, Вергов я е млатил пред 30 души свидетели - все хора от екипа на "Откраднат живот". Въпросът сега е дали те ще разкажат обективно и честно какво се е случило.