Само в Lupa.bg: Двама водещи от Нова стават депутати от ГЕРБ?

Общество
15:43 - 30 Юни 2020
21392
Само в Lupa.bg: Двама водещи от Нова стават депутати от ГЕРБ?

Агресивно лансираните напоследък водещи на Нова телевизия Кузман Илиев и Владимир Сиркаров скоро може да сменят професионалното си поприще. Lupa.bg научи, че тандемът, който си партнира в предаването „Плюс-минус”, се е прицелил в депутатските банки.

Илиев и Сиркаров разчитали на този скок в кариерата благодарение на медийния бос Георги Харизанов. Той им бил обещал избираеми места в листите на ГЕРБ на следващите парламентарни избори, довериха пред Lupa.bg наши хора от партията.

Двамата отдавна гравитират около Института за дясна политика, който е собственост на Харизанов. Преди да пробият в Нова телевизия, ководещите имаха предаване в телевизия Bulgaria on air, а след това – и в тв „Европа”. Изпълнителен директор на последната отново е Харизанов.

В средата на юни за изненада на мнозина водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров цъфнаха на първия ред на партийната сбирка на ГЕРБ в Стара Загора, където отиде и лидерът на партията Бойко Борисов.

Преди няколко дни двамата бяха забелязани и на откриването на хитовата плажна дискотека „Бедрум” на Слънчев бряг – отново в компанията на Георги Харизанов.

Любопитното е, че медийният бос, който е тенис партньор и пиар гуру на премиера Борисов, щял да бъде новият двигател на ГЕРБ.

За това загатна не кой да е, а бившият втори в партията – Цветан Цветанов. По неговите думи Бойко Борисов разчитал именно на Харизанов да бъде моторът на ГЕРБ в предстоящата тежка битка за парламента. 

Илиев и Сиркаров слушат внимателно премиера Борисов от първия ред в Стара Загора 

Двамата в компанията на Георги Харизанов по време на откриването на култовата дискотека "Бедрум" в Слънчев бряг