Само в Lupa.bg: Двойничката на Дженифър Конъли се оказа... български мъжки модел (СНИМКИ)

През ключалката
23:02 - 17 Февруари 2021
8441
Само в Lupa.bg: Двойничката на Дженифър Конъли се оказа... български мъжки модел (СНИМКИ)

Абсолютната двойничка на известната актриса Дженифър Конъли, изиграла една от най-мрачните роли на модерното кино в прочутия "Реквием за една мечта" се оказа... българин. Точно така, няма измама - модел от мъжки пол с името Георги Горгонов е сякаш пълно копие на Конъли от по-младите й години. 


Дженифър Конъли в "Реквиема"... 


... И Георги от София 

Горг, както нарича себе си джендър представителят, всъщност е емигрант от родината в Лондон, където прави шеметна кариера с едни от най-известните кастинг агенции за модели. Нает е от цели 2 - една базирана в Ню Йорк и една - в Берлин. За себе си той не разкрива много, освен че има сестра (от женски пол - б.р.) и прекрасен племенник, но в многобройните си Тик-Ток и инстаграм постинги не признава, че е избягал от България, защото не е понесъл хомофобските настроения у нас. 

Със сини очи и идеална физика, в добавка с чисто женски черти, Горг вече е феномен в социалните мрежи - дефилира световни марки и има... над 1 милион фенове онлайн - завиден брой дори за нашенските старлетки Дара и Гери-Никол, които обаче в чужбина не се радват на такава популярност. Горг се озова и сред номинациите на известна класация за най-красивите българи на 2020 г., редом до журналисти, писатели, лекари и ТВ-водещи.