Само в Lupa.bg: Ето как се казва синът на Гущерови

Стил
18:16 - 19 Ноември 2020
10553
Само в Lupa.bg: Ето как се казва синът на Гущерови

Светлана и Християн Гущерови официално обявиха, че са станали родители на момченце. Младото семейство сподели сторита в личните си профили, с което окончателно потвърдиха информацията, че има син, но не разкриха името му. Lupa.bg научи, че младият бизнесмен и бившата плеймейтка си дали името Добромир на първородния си син. Детето е кръстено на дядо си, като двойката се надява така да омилостивят стария Гущеров, който да им завещае някой милион и имот. 

Момчето ще е адаш на кака си, която се казва Анелия-Добромира. Кичозното име се наложи за да угоди Светлана на свекърва си и свекър си. Из светските среди дори през смях не изключват възможността екс плеймейтката да е кръстила наследника си Добромир-Анислав. 

Християн показа декорирания си дом с огромни мечета, много балони с надпис:”Добре дошло, бебе” и огромен букет в синьо-цвета на момчетата. От суевери Гущерови пазят в тайна датата на раждане и името на наследника на фамилията, но споделя, че с помощта на астролога Мира Кунева избира дори и точния час, в който да роди.

„Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна", сподели преди дни младата майка. 

Припомняме, че Християн и Светлана Гущерови имат и дъщеричка, която носи името Анелия - Добромира. Разликата между двете деца на фамилията е година и девет месеца.