Само в Lupa.bg: Ето я любовницата на Алексей Петров, простреляна с него (първи снимки)

48-годишната Мирослава Михайлова е рехабилитаторка и инструкторка по тенис, така се запознала с Трактора. Двамата обаче не живеели заедно

Крими
23:50 - 16 Август 2023
86465
Само в Lupa.bg: Ето я любовницата на Алексей Петров, простреляна с него (първи снимки)

Появиха се първите фотоси на жената, която бе тежко ранена днес заедно с Алексей Петров. Както Lupa.bg съобщи, тя се казва Мирослава Михайлова и в последната година и половина е сочена за негова официална любовница. Интимните им отношения не са били тайна за никого от обкръжението им, а Трактора любовно я наричал "Мира".

Въпреки това Алексей Петров продължавал да живее на семейни начала с офицалната си половинка Ива Павлова. Тя прекрасно знаела за отношенията му с Мирослава Михайлова, но очевидно е била окей със ситуацията. Двамата са много обвързани в бизнеса - на нейно име са голяма част от компаниите на Алексей Петров, включително известен дял от застрахователния гигант "Лев Инс". Ива Павлова е и майка на дъщерята на Трактора - Диляна, която е на 25 години. Любопитно е, че тя няма брак с него.

Мирослава Михайлова

За Мирослава Михайлова данните са оскъдни, тъй като тя не е интегрирана в бизнеса на Алексей Петров. Била е обаче най-близкия му човек, а според източник на Lupa.bg е било въпрос на време той да заживее с нея. Изключително много я ценял и прекарвал времето си предимно с нея. Вечер обаче се връщал в дома си, при официалната си партньорка Ива Павлова.

48-годишната жена е била рехабилитаторка в Правителствена болница и треньор по тенис. Именно по тази линия тя се запознала с бившата барета, а впоследствие отношенията им прераснали в по-интимни. Алексей Петров редовно е пътувал с нея у нас и в чужбина. Всяка седмица правел и разходки с нея в планината, където в сряда по обяд бе застрелян от упор с автомат в окото.