Само в Lupa.bg: Фронтменът на „Ренегат“ е сред кандидатите за новия сезон на „Гласът на България“

Константин Кацаров има солиден професионален опит зад гърба си

Нещо за четене
14:45 - 18 Юли 2023
4221
Само в Lupa.bg: Фронтменът на „Ренегат“ е сред кандидатите за новия сезон на „Гласът на България“

Константин Кацаров – фронтменът на популярната пловдивска банда „Ренегат“, ще се пробва в музикалното шоу „Гласът на България“, което тази есен се завръща по Би Ти Ви, научи ексклузивно Lupa.bg.

Кацаров има солиден професионален опит зад гърба си като член на рок бандата „Ренегат“, която основава още през 1999 г. заедно с Тони Караатанасов и Стойо Попов. Първият голям хит на групата е песента „Сам“, а през 2002 г. „Ренегат“ завладява и софийската публика и изнасят първия си концерт в НДК.

Константин Кацаров изпълнява и ролята на Анна в хитовата рок опера "Исус Христос суперзвезда", поставена в Пловдивската опера от Веселка Кунчева.

Освен като музикант, Константин се изявява и като писател – през 2004 г. издава първия си роман „Леден свят“, последван от „Дрибъл“, а през 2006 г. на книжния пазар излиза и „Мутра“ – първият български аудио роман с гласовете на Христо Шопов и покойния Джоко Росич. Най-новата му книга с разкази, издадена само преди месец, носи интригуващото заглавие „Дилъри на време“. Дали големият опит на Кацаров ще бъде достатъчен, за да му се обърнат треньорите в шоуто, ще стане ясно съвсем скоро. Това, ще бъде втори опит за него в „Гласът на България“, след като през 2013 г. бе част от отбора на Данчо Караджов.