Само в Lupa.bg: Гала няма право да си увеличава гърдите по договор

Водещата остана съвсем без бюст, откакто прехвърли 50-те

През ключалката
16:01 - 25 Април 2019
7060
Само в Lupa.bg: Гала няма право да си увеличава гърдите по договор

Ослепителната телевизионна ветеранка Гала сериозно обмисля да си уголеми бюста, но среща административни спънки да сбъдне мечтата си, научи ексклузивно Lupa.bg в кулоарите на „Нова ТВ”. Водещата на „На кафе” не се слави с кой знае какви форми, а откакто годинките й прехвърлиха 50, пазвата й съвсем се изпразни. Плевенчанката обаче няма право да се подлага на разкрасителната процедура според договора си с националния канал.

Който гледа „На кафе”, не може да не е забелязал колко плоска е водещата на предаването. Самата Гала допреди 4-5 години въобще не се притеснявала от пълната си липса на извивки, защото смятала, че гърдите й може да са малки, но пък имат хубава форма. От известно време обаче тя сериозно се тревожела, че това, което слага в сутиена си, е обида за зрителите.

За да се поддържа слаба като 20-годишна манекенка, Гала е вечно на диета. Както обаче е известно, гладът удря първо в пазвата на всяка жена. Блондинката започнала консултации с пластични хирурзи. Идеята е да уголемят бюста й съвсем малко, за да постигнат формата, която той имаше преди години, когато водещата се съблече пред „Плейбой”.

За съжаление на водещата обаче, в контракта й с „Нова” освен условията за минимален рейтинг, изрично била записана точката, че Гала не може да се подлага на „козметични и пластични процедури, които драстично ще променят външния й вид и ще повлияят на интегритета на предаването”.

В последните месеци водещата отчаяно се опитвала да премахне въпросния текст от договора, за да може да издуе пазвата си. Засега обаче нямала успех, като адвокатите на телевизията твърдели, че подобна клауза е стандарт, който важал за всички водещи по света от Опра Уинфри, до Калинка Крумова.