Само в Lupa.bg: Ганчев готов да сдаде властта, но само срещу сериозна сума

Благодетелят на ЦСКА трудно удържа атаките на феновете

Спорт
12:50 - 08 Август 2023
65751
Само в Lupa.bg: Ганчев готов да сдаде властта, но само срещу сериозна сума

Съвсем скоро Гриша Ганчев може да хвърли бялата кърпа и да се оттегли от управлението на ЦСКА, научи Lupa.bg. Бизнесменът е обект на атаки от страна на феновете, които настояват той да сдаде властта и да се тръгне от Борисовата градина. С всеки изминал ден и негативен резултат, напрежението на "Армията" расте, а мнозина се питат до какво ще доведе всичко това.

Вчера вечерта, колкото и да отричат от Борисовата градина, е имало среща между Гриша Ганчев и част от привържениците на ЦСКА, на която е било обсъдено състоянието на отбора в момента, смяната на треньора, както и мнението на бизнесмена за бъдещето му в клуба.

Първоначално той е заявил в свой стил, че е готов да даде акциите на който пожелае, а след това е обърнал плочата, споделяйки, че ще се раздели с тях само срещу няколко десетки милиона.

Преди няколко дни Ганчев, който от доста време е поверил управлението на сина си Данаил, е споделил пред свои доверени хора, че е готов да се раздели с акциите, но само срещу сериозна сума - говори се от порядъка между 35 и 40 милиона лева, научи Lupa.bg. Феновете се надяват той да отстъпи своя дял на друг крупен бизнесмен - Валтер Папазки, с който в момента финансират клуба.

От доста време Гриша Ганчев твърди, че неговата голяма цел е реконструирането на стадион "Българска армия", но там нещата засега удрят на камък, а Папазки е обещал, че на 1 декември ще навлязат в парка и първите машини, които стартират събарянето на съоръжението. На този етап тази мечта ще се осъществи трудно, предвид входираните жалби срещу реконструкцията.

Разбира се, Ганчев има и своя група от поддръжници, които постоянно му се обаждат и го молят той да остане начело на ЦСКА и да продължат заедно битката на тези няколко фронта - стадион, школа, титла и т.н. Това са нещата, които карат все още на този етап той да стои в клуба и да обира негативите на болшинството то феновете.

Разбира се, войната между феновете, които са разделени на две - "за" и "против" Гриша Ганчев, продължава да се води ежеминутно в социалните мрежи, а напрежението продължава да ескелира. Нека не се забравя и фактът, че тази неделя е възловият сблъсък в Разград, където Лудогорец посреща ЦСКА, а след него доста въпросително могат да паднат.