Само в Lupa.bg: Ганчев вдигнал мерника на Илич, сърбинът къркал яко

Твърде вероятно е при загуба в Разград да бият шута на сръбския наставник

Спорт
12:48 - 07 Октомври 2022
4945
Само в Lupa.bg: Ганчев вдигнал мерника на Илич, сърбинът къркал яко

По всичко изглежда, че дните на треньора на ЦСКА Саша Илич са преброени. Собственикът на клуба Гриша Ганчев е вдигнал мерника на сърбина и вече крои планове как да го разкара, научи Lupa.bg. Не случайно вече всички тролове на благодетеля на армейците стартираха кампания в различните групи във Фейсбук, като постоянно тиражират мнението, че ЦСКА не играе нищо и нищо не се е променило след идването на Илич.

Случайно или не - две от легендите на клуба - Петър Жеков и Аспарух Никодимов, чието мнение се чува на "Армията", започнаха с критики към наставника, а публична тайна е, че двамата са близки до Ганчев и получават по някой лев от време на време. Самият Стойчо Стоилов, който продължава да върши селекцията, макар и в сянка, не един или два пъти е казвал, че мнението на Никодимов трябва да се чува и да ехти в коридорите на стадиона.

Друг проблем със Саша Илич е, че обичал твърде много чашката, както и повечето сърби, разбира се. Гриша Ганчев получавал известия и снимки от привърженици на армейците, които се засичали из столичните кръчми в треньора и се снимали с него. А след това фотосите достигали до погледа на бизнесмена и до сина му Данаил Ганчев, който също здраво дърпа конците в Борисовата градина, а ръководните органи са на мнение, че треньорът повече мислел за гуляи и българските мацки, отколкото за тренировки и тактика.

Сръбският специалист вече няколко пъти си позволи да критикува играчите в ефир след мачовете от първенството, което също не се харесва на ръководството на червените. Преди него така стори и Стойчо Младенов, който постоянно твърдеше, че селекцията е слаба и няма класа в тима - нещо, което до голяма степен предопредели бъдещето му.

Гриша Ганчев жертва и Любо Пенев, и Стойчо Младенов, няма да се посвени да си избърше обувките и със Саша Илич, чиято съдба до голяма степен ще бъде решена и от гостуването на Лудогорец в понеделник.