Само в Lupa.bg: Гей забърса полицай на прайда

В органите на реда работят над 1500 хомосексуалисти, твърди ЛГБТ активист

Новини
15:17 - 10 Юни 2019
16837
Само в Lupa.bg: Гей забърса полицай на прайда

Неподозирана еднополова любов е разцъфнала в събота по време на рекордно посетения от над 6000 души гей прайд в София, обяви само пред Lupa.bg известен ЛГБТ активист, един от организаторите на събитието. Млад участник в парада е успял да свали униформен служител на жандармерията, като двамата са излезли на първа интимна среща още на следващия ден.

„Прайдът е празник на любовта и свободата, независимо от това какво крещят платените хомофоби като Волен Сидеров и Краси Каракачанов по телевизията”, заяви нашият източник. – „Ето, мога да ви разкажа как едно момче от Своге, дошло да отпразнува правото си на самоопределение, дори си намери гадже на прайда. И то не какво да е, а полицай.”

Според организатора, младежът сам му се похвалил, че си е уредил рандеву на четири очи с един от униформените охранители на сборището след неговия край. Двамата се заговорили, след като участникът в парада помолил ченгето да си направят селфи. Разменили си приятелски реплики къде и как ходят на фитнес, какви хранителни добавки използват, а ченгето дори направило първата крачка, като помолило „колегата” си за телефонния му номер.

„За щастие наоколо не е имало други униформени, иначе със сигурност е нямало да се престраши. В нашето консервативно общество не е прието представители на органите на реда да имат алтернативна сексуална ориентация, което е истински позор. Това, че си хомосексуалист, съвсем не означава, че не си мъж. Познавам стотици гейове, които притежават морални и физически сили, многократно превъзхождащи тези на кресливите, космати мачовци”, каза още нашият човек.

Според него в полицията у нас по неофициални данни работят над 1500 активни хомосексуалисти, но се притесняват да излязат „на светло”. Той се надява, че подобни случаи като на прайда ще има все по-често, но с усмивка допълни, че няма никакво намерение да ни информира в бъдеще как се развиват отношенията между новата двойка.