Само в Lupa.bg: Георги Христов облече яке за 12 бона (Снимки)

Певецът бе забелязан с одеждата в центъра на София

Нещо за четене
21:45 - 08 Ноември 2022
37305
Само в Lupa.bg: Георги Христов облече яке за 12 бона (Снимки)

С чисто ново кожено яке на световната марка "Филип Плейн" се фука Георги Христов. Певецът бе забелязан с одеждата в центъра на София, отивайки за записите на "Шоуто на Николаос Цитиридис", където бе гост преди броени дни.

Почитател на изпълнителя се похвали с фото, а Lupa.bg забеляза, че Христов е барнат с марково долнище на анцуг и яке от естествена кожа на немския дизайнер, който е любимец на Николета Лозанова и Слави Трифонов.

Справка в сайта на бранда показва, че цената на тези артикули тръгва от 2000 евро, а най-скъпият модел е 180 000 евро. Слави Трифонов е сред най-редовните клиенти на "Филип Плейн"

Конкретният модел на изпълнителя на "Черно и бяло" струва 6000 евро или почти 12 000 лева, показа проверка на Lupa.bg. Певецът е сред най-суетните родни знаменитости, а и сред най-богатите. Той и Лили Иванова не пестят пари за дрехи, като предпочитат да се обличат само в най-скъпите марки. Е, този пъти Жоро засенчи родната прима с коженото си яке. Предстои да видим с какъв аутфит се е подготвила кубратската легенда за студената зима.