Само в Lupa.bg: ГЕРБ прилапва ексцентричния Иво Димчев? (СНИМКИ)

Брутален видеоклип с порно щрихи вкара бургаска общинарка и висш чиновник в скандал, гласят певеца за депутат

Ексклузивно
16:00 - 06 Януари 2021
9617
Само в Lupa.bg: ГЕРБ прилапва ексцентричния Иво Димчев? (СНИМКИ)

В ГЕРБ Бургас се вихри страшен скандал, след като стана ясно, че новата общинарка от листата на управляващата партия - Жейна Жекова, се е снимала в провокативен коледен клип с порно привкус под звуците на култовата "Баница" на ексцентрика Иво Димчев. Вчера стана ясно, че Жекова влиза на мястото на покойния Константин Луков, който си отиде през декември след дълга борба с рака. Оказва се обаче, че не само тя, но и други видни гербери се вихрят във въпросния "кулинарен" проект. 

Наша справка разкри, че освен лепенето по пари в деколтето на Жекова, там с дащни движения гръд показва и бизнес дамата Диана Иванова, която пък е съпруга на шефа на общинските имоти в Бургас - Живко Иванов (вижте видеото по-долу и него в ролята на Дядо Коледа - б.р.).

За колорит в клипа, с който всички те самите се хвалят в социалните мрежи, са изтипосани и децата им. 

Из бургаските редици на ГЕРБ се говори, че заради огромната реклама от няколко фронта на партията за Иво Димчев и рапъра 100 кила, като нищо може да се окаже, че певецът ще кацне в предстоящите листи за парламентарния вот. Шушука се и че Жекова лично му предложила пост, защото смятала, че трябва да се разчупят стереотипите в политиката. Била готова да докаже това и чрез своето разкрепостено поведение, демонстрирано многократно в клипа