Само в Lupa.bg: Гонзо кани Йовов и Мишо Александров

Двамата още не са сигурни дали ще приемат предложението

Спорт
13:16 - 24 Април 2024
7688
Само в Lupa.bg: Гонзо кани Йовов и Мишо Александров

Георги Иванов продължава с опитите да привлича кадърни хора, с които да работи, а не да се доверява на шайката, останала след Борислав Михайлов. Новият президент на БФС готви сериозна чистка в централата, какво ви информира вече Lupa.bg, а сега иска в неговия екип две нови фигури.

Имената са добре познати - юношата на ЦСКА Михаил Александров и закърмения със синята идея на Левски Христо Йовов.

Александров, който игра доста време в чужбина, беше част от екипа на Димитър Бербатов, който загуби президентската битка с Гонзо в средата на март. 34-годишният бивш футболист е много навътре в методиката на играта, тъй като завърши различни курсове в УЕФА и има сертификати.

Именно поради тази причина Александров се твърдеше, че е канен и от ЦСКА за спортен директор, но Lupa.bg се добра до информация от кулоарите на "Армията", че изобщо не е имало срещи между двете страни и към него не е отправяно предложение. Такова има със сигурност от БФС и в частност от Гонзо, но софиянецът засега парира офертата.

Има вариант, при който той да се завърне в ЦСКА, но в комплект със своя добър приятел Бойко Величков, който също беше част от екипа на Бербатов.

Михаил Александров би трябвало да се занимава с методиката на работа в различните възрастови групи на националния отбор.

Другото име, което съвсем скоро може да се озове в Бояна, е на Христо Йовов, чийто син Кристиян наскоро подписа професионален договор с Левски.

46-годишният бивш футболист от Своге има желание за работа и развитие, но получава различни спънки. Едни от тях са от "Герена", тъй като някои персонажи не долюбват Георги Иванов.

Друга причина е бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който не искал приятеля му, с който често играе шахмат, да става част от централата. Борисов посъветвал Йовов, с който често играят и футбол, да не предприема действия.

По всяка вероятност Гонзо и тук ще "удари на камък", но той е споделил пред свои приятели, че ще прави всичко възможно, за да убеди Йовов да работи с него.