Само в Lupa.bg: Гринго заплашил да убие разносвача Тошко и семейството му

Общество
10:53 - 25 Септември 2019 (обновена)
7027
Само в Lupa.bg: Гринго заплашил да убие разносвача Тошко и семейството му

Нови подробности около мелето, който смуглият побойник Тодор Давидов - Гринго спретна над разносвач на банички в Студентски град. Както първо Lupa.bg съобщи, мъжът на Софи Маринова преби жестоко младежа Тошко, който му доставил тестените вкусотии до вратата на жилището, в което живеят Гринго и чалга певицата.

Причина за въргала станали неочаквани претенции на бодигарда Тодор към доставените банички. Оказа се, че вместо да реши проблема по цивилизован начин, Гринго извадил нож на Тошко, след което впуснал в действие юмруците си на бодигард, разкри източник на Lupa.bg. След като пребил момчето, Гринго се заканил, че ако се оплаче някъде, ще убие него и семейството му.

Въпреки напъните на циганина поредната му простотия да остане без последствия, доставчикът си е извадил медицинско свидетелство за насилието и е подал жалба в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Мургавият бабаит Тодор Давидов – Гринго преби жестоко доставчик на банички, научи първо Lupa.bg. Циганинът, който доби популярност като мъжа на Софи Маринова, излезе от затвора само преди година, а вече е готов да се върне обратно зад решетките, след като тази сутрин е потрошил от бой младеж, донесъл му банички до вратата в Студентски град, издаде наш източник от СДВР.

Възможно е престъплението на Тодор Давивод да му коства връщане в затвора, откъдето излезе миналото лято, след като се призна за виновен в изнудване. Гринго търка наровете 10 месеца за рекет над богатия търгoвeц Aceн Aтaнacoв, пoзнaт кaтo Aриф. След като бе арестуван, побойникът се оказа доста сговорчив и по съвет на сaдвoкaт Мaрин Мaркoвcки cе съгласи на cдeлкa c прoкурaтурaтa.

Cпoрaзумeниeтo бe oдoбрeнo oт cъдия Ивo Хинoв oт 14-и cъcтaв нa Cпeциaлизирaния нaкaзaтeлeн cъд нa 28 фeвруaри 2018-а и влезе веднага в сила. Така Грингo се размина само с 10 мeceцa зaтвoр и глоба от 5 хиляди лeвa.