Само в Lupa.bg: Идолът на пуберите Емил Конрад се изложи в "Стани богат"

Новини
23:35 - 29 Декември 2019
122106
Само в Lupa.bg: Идолът на пуберите Емил Конрад се изложи в "Стани богат"

Суперпопулярният сред тийнейджърите влогър Емил Конрад претърпя пълно фиаско в предаването "Стани богат" по БНТ, след като лъсна с фрапантни пропуски в общата си култура. Въпреки че е автор на 5 книги, костинбродският ютюбър демонстрира кухи познания.

Той използва два от трите си жокера още преди да достигне до втората, по-трудна част от играта. За да спечели 2500 лева, той трябваше да отговори на въпроса коя е Смарайда, но не се сети нито кой е Атанас Буров, чиято съпруга е тя, но и нищо не му говореше името на прочутия литературовед проф. Александър Балабанов. "Чувал съм за Евлоги и Христо Георгиеви", заяви Конрад в епизода. За негов късмет, жокерът му "Обади се на приятел" му помогна и той стигна до сигурната сума. 

А декларацията за независимост на САЩ тотално обърка влогъра. Въпросът беше: "Кой е споменат като "той" 19 пъти в нея?". След дълго колебание той посочи, че това е Джордж Вашингтон и приключи играта, след като не се сети от кого декларира независимост Америка и защо. 

Най-гледаното видео на Емил Конрад е пародията на „Момиче като мен“ на Гери-Никол, „Правя мусака“ с малко повече от 1 милион гледания, предимно във възрастовия диапазон 10-20-годишните.