Само в Lupa.bg: Измамницата Кармен води нов менте-лечител от Бразилия

Общество
14:44 - 10 Май 2019
11821
Само в Lupa.bg: Измамницата Кармен води нов менте-лечител от Бразилия

Измамницата Кармен, която отрови живота на десетки българи, като ги прати на "лечение" при известния на цял свят бразилски шарлатанин Жоао де Деуш, води нов менте-пророк у нас, научи Lupa.bg. Този път в България пристига Жуселино Нобрега да Лус, като Кармен Лазарова се е погрижила той да получи максимално медийно отразяване за "семинара" си в зала "Универсиада" през юни.

По наша информация тя е платила на няколко издания да промотират фалшивия лечител, като твърди за него, че освен дарбата да цери чрез предсказване на бъдещето, бил пророкувал и атентатите в САЩ на 11 септември. 

По-малко от година, след като онкоболната Теодора Маджарова почина в адски мъки след връщането си в България от дълъг престой в Бразилия, подлъгана да отиде в комуната на впоследствие арестувания за сексуални посегателства Жоао де Деуш, десетки нашенци вече са се записали при поредния южноамерикански лъжемедиум.

А Кармен, срещу която също имаше повдигнати обвинения, вилнее из социалните мрежи, убеждавайки ги да се запишат за сеанс при Жуселино Нобрега срещу "скромната" сума от 200 лева. Според описанията, които тя дава на наивниците, гадателят можел да сънува всекиго, за когото поиска и да му разкаже бъдещето. "Дарбата" му се изразявала в това да пророкува съдбата не само на обикновените хора, но и на известни личности, като Лазарова нагло цитира дори имената на покойните принцеса Даяна и Майкъл Джексън. Междувременно бил издал 26 езотерични книги, докато "гледал" чрез сънищата. И твърдял, че 70% от тях се сбъдвали, а 30% можели да се променят и дори обещавал, че с правилната енергия бил в състояние на влияе на изригването на вулкани, на земетресения и на самолетни катастрофи. 

Кармен Лазарова е отговорника за бързата смърт на 32-годишната Теди, която с последен стадий на рак замина през март 2018 г. на "лечение" в Бразилия при обвинения от над 200 жени за сексуален тормоз Жоао де Деуш и се върна в кома у нас в края на годината. След като "медиумът" бе арестуван, нашенката, която твърди, че също може да цери болести чрез медитация, се разграничава от него. Тя обаче казва, че бразилецът бил поел по правилния път, но обикновените човешки страсти, присъщи всекиму, го разколебали и отдалечили от него. 

Има данни, че Кармен е въвлякла в "бразилската схема" няколкостотин българи, които или е изпратила при шарлатаните с обещание да се излекуват, или е прибрала пари за лични срещи с менте-пророците у нас. Всяко рандеву с новата "звезда" от Южна Америка през юни в София се таксува 200 лева, като са предвидени 60 срещи, разпределени в 3 дни. Само за тях Жуселино ще лапне 12 000 лева, без да се броят таксите за самите семинари.