Само в Lupa.bg: Извадените от „Черно море“ се провалиха на детектора на лъжата!

Преди гостуването на „Лудогорец“ бяха отстранените бивши футболисти на ЦСКА Георги Илиев, Георги Китанов, Петър Витанов

Спорт
17:25 - 24 Май 2019
4593
Само в Lupa.bg: Извадените от „Черно море“ се провалиха на детектора на лъжата!

Ръководството на футболния „Черно море“ показа, че не си поплюва, когато стане дума за футболисти на клуба. Преди известно време така се процедираше и с баскетболния тим на моряците, след като играчи бяха заподозрени, че са вербувани от съперник.

От вчера изтече информацията, че варненци ще гостуват днес на шампиона Лудогорец в Разград с юношите на клуба, тъй като 6 футболисти са извадени от състава. Причината е съмнения, че тези футболисти са били "пробити" от разградчани.

Настаникът Илиан Илиев ги е извадил от групата под натиска на шефовете, които са ги пратили на детектор на лъжата и те са се провалили на него.

Информацията беше потвърдена за Lupa.bg от два независими източника.

И така - мачът ще се играе, доколкото може да се играе. В историята има много примери за това как 11 футболисти могат да спрат много силен отбор. Преди години се случи нещо подобно, но с очакван край - през април 2012-та Миньор Перник излезе с бледите юношки на "Стадиона на мира" и Лудогорец ги отвя със 7:0, а по-късно спечели титлата в битка отново с ЦСКА.

Любопитното тогава беше, че перничани се хвърлиха здраво срещу армейците и с титулярите спечелиха с 2:0 месец по-късно.

По-късно днес, а не както обикновено ден преди мач, Черно море обяви групата за гостуването на Лудогорец.

В нея не са отстранените бивши футболисти на ЦСКА - вратарят Георги Китанов, Петър Витанов и капитанът Георги Илиев.

"Решението е на ръководството. Единственото, което искам да кажа, е, че въпросът дали съм бил "хванат", ме обиждат!", споделил Георги Илиев пред нашия източник.

Ето и групата на моряците: Иван Дичевски, Стефан Петков, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Александър Георгиев, Кононго, Мирослав Енчев, Мартин Дичев, Дани Кики, Златин Станков, Мехди Фенуш, Родриго, Патрик Андраде, Христо Иванов, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Жоржиньо, Мартин Минчев.

Във Варна се прокрадна и една друга версия - че извадените играчи са заради домакинската среща срещу... ЦСКА, завършила 3:1 в полза на армейците на 4 май.