Само в Lupa.bg: Как Чичо Венци и Полковника прибраха €80 000

Петьо Костадинов "забравил" да си върне заема от 20 бона към Ивайло Чочев

Спорт
18:15 - 01 Август 2023
90030
Само в Lupa.bg: Как Чичо Венци и Полковника прибраха €80 000

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов и футболният агент Петьо Костадинов, прибрали комисионна от 80 000 евро от белгийски Ломел, научи Lupa.bg. Двамата се облажили от трансфера на Филип Кръстев, който от Левски премина в американската МЛС, където ще рита под наем в шампиона ФК Лос Анджелис.

"Искам да изразя "възхищението" си от "корифея на българския футбол и футболните агенти" - другарят Петьо Костадинов, наричащ себе си Полковника, макар че никога не е бил офицер, а много повече му подхожда прозвището Фатмака, с което е известен във футболните среди! Бат` Петьо е ведомствен футболен посредник в Славия. Там, както знаем, Венци забранява на футболистите да сключват договори с агенти и когато се появи интерес за техен футболист, Стефанов вика това "светило" Петьо", сподели пред нашата медия човек, пожелал анонимност.

Оказа се, че трансферите минават през неговата агенция и двамата си прибират комисионната от сделката. Естествено, Венци Стефанов прибира основния пай, а на Костадинов се полагат трохичките, на които той е супер доволен.

Халфът на Левски Филип Кръстев подписа с друг футболен агент - Николай Жейнов, а тандемът Стефанов - Костадинов не успял да преглътне този факт, което ги подтикнало към други действия.

"Двамата успяха даже да измъкнат 80 000 евро от белгийския Ломел! И бат' Петьо уж взе пари, но забрави да си върне заема към Ивайло Чочев от 20 000 евро, които взе, за да ожени синчето, което, между другото, е на работа в... Славия!", споделя още нашият доверен човек, подвизаващ се отдавна във футболните среди.

Петьо Костадинов се тупал в гърдите, че е спонсор на десетки клубове, като им подарява... няколко стека с вода. Той отдавна е "персона нон грата" на "Армията", оттегляйки се след идването на Гриша Ганчев, а наред с това се тупа в гърдите, че той е основал ЦСКА 1948.

Друга голяма глупост, изречена от Полковника, който продължава да поддържа Борислав Михайлов, е, че мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, му звъни често, за да се консултира с него.