Само в Lupa.bg: Какво е изпратила Диана Димитрова на дъщерята на Вергов?

Актрисата е пуснала до Алена свои голи снимки и е написала „момичетата на тати“

Новини
18:00 - 21 Март 2023
17404
Само в Lupa.bg: Какво е изпратила Диана Димитрова на дъщерята на Вергов?

Актрисата Диана Димитрова  е изпратила свои голи снимки и под тях е написала „момичетата на тати“ – визирайки прелестите си. Това е една от гнусотиите, която е получила на съобщение във фейсбук 15-годишната тогава дъщеря на Юлиан Вергов, научи Lupa.bg.

Припомняме, че Вергов е посегнал на Диана Димитрова, след като тя си е позволила да манипулира грубо наследницата му Алена. Според нашия източник актрисата е отправяла и недвусмислени сексуални реплики към момичето. Това доста е травмирало тийнейджърката, което съвсем разбираемо изкарало от равновесие баща й.

Вергов с дъщеря си Алена

"Диана и Вергов имаха сексуална връзка около година. Димитрова гледаше на секс аферата им като на нещо сериозно, на Юлиан реши да се върне при жена си и приключи отношения със своята колежка, но тя не можа да приеме факта, че е отхвърлена. Една изоставена влюбена жена е способна на много неща, дори да стигне до лудости, мислейки, че Вергов й принадлежи. Тя прибегна до съобщения към Алена и манипулация на детето. Изпрати й няколко свои голи снимки, което беше доста гнусно. Именно това изкара от равновесие Вергов, който й посегна, макар днес да отрича, че са имали връзка и я е ударил" - коментираха пред Lupa.bg запознати с драмата между актьорите от "Откраднат живот".