Само в Lupa.bg: Кой ще приюти Гущерова?

Лятото е към своя край и на многодетното семейство ще им се наложи да напуснат хотела, където живеят последните няколко седмици

Нещо за четене
14:01 - 02 Септември 2024
5643
Само в Lupa.bg: Кой ще приюти Гущерова?

Лятото е към своя край и на сем. Гущерови ще им се наложи да напуснат хотела, където живеят последните няколко седмици. Светлана, Християн, четирите им деца и баба Кунка почива на аванта в хотел в Обзор. Скоро почивната станция ще хлопне кепенци, а многодетното семейство няма къде отиде, узна Lupa.bg. Гущерови бяха изгонени от последната си квартира, която обитаваха до столичния бул. „България”, защото не успяваха да плащат наема. 

Семейството се изнесе от тристайния си апартамент, който обитаваше до средата на лятото и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото, както самата плеймейтка заяви, че е признателна на майка си, че благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.

Бившата любовница на Гонзо е започнала да търси къде да живее като се върне в София. Тя се надявала някой от бившите й мъже да й подаде ръка в този труден момент и да й предостави един имот за живеене. 

В същото време се появиха слухове, че блондинката е бременна с бебе номер 5. На една от последните снимки Християн и Светлама нежно са сложили ръце върху корема на блондинката.

„Да не очакваме бебе номер 5“, заподозряха и последователите й, но суеверната Светлана запази мълчание.