Само в Lupa.bg: Корнелия Нинова отмъкна сина на Йоко ЗахариеФФ

Непълнолетният Йово е активист на младежкото БСП и бесен фен на Тодор Живков

Политика
16:16 - 05 Април 2023
13629
Само в Lupa.bg: Корнелия Нинова отмъкна сина на Йоко ЗахариеФФ

Попрецъфтялата поп звезда и участничка във "ВИП Брадър" Йоана Захариева, която от десетилетие се афишира с абсурдния творчески псевдоним Йоко ЗахариеФФ, съвсем е изпуснала юздите на малкия си син Йово. Не, гимназистът не е станал наркоман или побойник, а активист на БСП, при това преди още да е навършил 17 години.

Младокът Йово, сега в 10-и клас, е верен последовател на партийната линия на Корнелия Нинова, обикаля с костюм и агитира наборите си за предимствата на социалната държава. И, което е по-интересно, хлапето е страхотен фен на Тодор Живков, макар да е роден 7-8 години след смъртта на Правешкия цървул. Смята един ден също като него да бъде държавен глава.

Момчето отдава любовта си към комунизма на своя татко - относително популярния композитор Ясен Козев. Въпросният преди години заряза Йоко и двамата им общи синове и забремени казанлъшката амбиция Гери Турийска. Въпреки това Ясен поддържа тесни връзки с отрасналите си деца от Захариева, макар тя да мрънка, че им плаща само по 150 лева месечна издръжка.

Йоко, внимавай да не изтървеш децата

"Бях съвсем малък ученик и след час по история се чудех кои са добрите - руснаците, или американците", разказва Йово. - "Попитах татко кои трябва да харесваме и той каза, че предпочита руснаците, защото имали по-добри композитори. От този момент се запалих по Ленин, Горбачов..." После се записал в младежката организация на БСП

Корнелия Нинова може да е постоянен обект на вътрешнопартийни опити за преврат, но ето, че успява да привлече млада кръв във вените на Столетницата. А Калоян Паргов къде спи?

Таткото Ясен се гушка с Гери Турийска