Само в Lupa.bg: Ковид-19 тръшна Лили Иванова?

Нещо за четене
22:47 - 16 Май 2022
9345
Само в Lupa.bg: Ковид-19 тръшна Лили Иванова?

Лили Иванова е отказала 60 000 лева, за да пее на фирмено парти тази събота и въпреки че е потвърдила ангажимента, в последния момент е уведомила домакините, че няма да може да участва. Причината да не изпълни договора - нещо изключително нетипично за нея, е "здравословно неразположение", научи Lupa.bg.

Човек от екипа на естрадната икона се е обадил късно вечерта в петък на компанията, ангажирала певицата, за да уведоми, че Лили няма физическа възможност да се яви. Той звучал доста притеснен и гарантирал, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лева с ДДС, ще бъде върнато до дни в банковата сметка на дружеството. Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в състояние да пее. На притеснените въпроси на организаторите какво й е, той отвърнал, че не може да даде допълнителна информация.

Според източник на Lupa.bg, Лили Иванова се е заразила с Ковид-19. Тя е усетила неразположние в четвъртък вечерта, а направен ден по-късно тест потвърдил диагнозата. Състоянието й е добро и не изисква хоспитализация, но 83-годишната легенда трябвало да си почива активно. Няма информация дали изпълнителката е с поставена трета доза ваксина.

В момента звездата на естрадата е на мащабно турне в цялата страна, което е доста изтощително. Следващият концерт е предвиден за 15 юни във Враца.