Само в Lupa.bg: Краси Каракачанов "гори" заради Бобоков

Актуални новини
13:40 - 02 Юли 2020
15558
Само в Lupa.bg: Краси Каракачанов "гори" заради Бобоков

Въпреки отчаяните опити на Красимир Каракачанов и обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков да се разграничат един от друг в последните дни, дългогодишното им приятелство вероятно ще струва министерския пост на лидера на ВМРО. Горещата мълва в коридорите на Голямата коалиция гласи, че Краси сам ще напусне високата си позиция в името на ново предизборно споразумение с ГЕРБ, научи Lupa.bg.

"Каракачанов е много умен. Той разбира, че е по-добре да се оттегли навреме, за да може отново да се коалира с Борисов след следващите избори, когато и да са те. Вместо тотално да си отреже клона, защото тепърва ще излизат интересни подробности за отношенията му с Бобокови", твърди наш източник на "Дондуков" 1.

Връзките с Бобокови няма да се разминат на Краси

Бизнесмените са дарявали в миналото крупни суми на ВМРО, макар Пламен да твърди, че отдавна е скъсал всякакви контакти с министъра на отбраната. "Общувам си с най-различни политици от различни партии. Красимир Каракачанов е едно от големите ми разочарования и не искам да го коментирам. В момент на трудности, човек разбира кои са истинските му приятели. Той е много интелигентен човек, но ме разочарова", твърди Бобоков по адрес на Краси, но според наши хора целта му е само да го защити.

Иначе Каракачанов може да се окаже "слабо звено" в кабинета и по други поводи. Напоследък той е обект на хибридна атака, обвиняваща го в извънбрачна връзка с ромска компаньонка. "Бомбата", която залива в последните дни някои съмнителни сайтове, вероятно е напълно изфабрикувана, но облаците около лидера на комитите напоследък все повече се сгъстяват. Особено на фона на любовта му към чашката, която вече е трудно да се скрие от обществото.