Само в Lupa.bg: Кръв на царица Костадинка влиза в „Островът на 100-те гривни“

В следващите месеци представителката на малцинството ще се бори на Филипините за тлъст дял от голямата награда от 300 000 лева

Нещо за четене
18:00 - 26 Август 2024
29078
Само в Lupa.bg: Кръв на царица Костадинка влиза в „Островът на 100-те гривни“

Атрактивна участничка от чаканото през септември ново риалити „Островът на 100-те гривни“ носи горещата кръв на легендарната ромска Царица Костадинка, вдовицата на покойния Цар Киро, научи Lupa.bg. Жадната за екстремни преживявания в хитовото телевизионно шоу е перла, излюпила се в мощен цигански клан в Северна България, от който произхожда властната, цапната в устата съпруга на легендарния „монарх“.

В следващите месеци представителката на малцинството ще се бори на Филипините за тлъст дял от голямата награда от 300 000 лева, където ще я посрещнат непоносима горещина, жесток глад, изтощителни игри и 29 нахъсани за победата конкуренти. Роднината на царица Костадинка явно не се страхува от тежките условия на живот, което е твърде нетипично за „принцовете“ и „принцесите“ в прочутата ромска фамилия, свикнала да оцелява на ръба на закона, че е и отвъд него.

За разлика от многобройните си братя и сестри в България, участничката в „Островът на 100-те гривни“ е изключително дисциплинирана. В последните години тя живее, учи и работи в Германия, където се радва на добро отношение и пълна интеграция в немското общество. Историята напомня, че Царица Костадинка също обиколи света, но не за да се интегрира, а за да изследва джобовете на европейските граждани. В резултат беше изгонена позорно от западната цивилизация.  

Смъртта на Цар Киро й нанесе още един удар, но тя бързо успя да се окопити, взе властта в клана и озапти апетитите на многобройната рода за трона. За последен път нейно величество беше забелязана през лятото на миналата година лично да си избира плодове и зеленчуци на пазара, скрита под огромна капела. Въпреки всички удари на съдбата Костадинка, която по груби сметки трябва да е на 74-75 години, продължава да кипи от енергия и да кадрува във фамилията.