Само в Lupa.bg: Криско на война със столична болница

Нещо за четене
19:28 - 21 Януари 2022
12108
Само в Lupa.bg: Криско на война със столична болница

Криско се оплака от столична частна болница. Рапърът имал проблем с ухото и решил да отиде на лекар, платил, но така и не получил необходимата грижа и въобще не се стигнало до преглед. От клиниката са накарали Криско да си направи антигенен тест, за да го прегледат, въпреки че габровецът е ваксиниран и има зелен сертификат. Вижте цялата изповед на Криско, която публикуваме без редакторска намеса:

Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед в Сити Клиник. И така записах си час за 09:00ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115лв - и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И при положение, че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм си запазил.. или с малко забавяне спрямо човека преди мен.
Влизам в 08:55 и отивам на регистрация.
-Предупредиха ли ви за антигенен тест?
-…Не, но имам ваксина и зелен сертификат.
-Без антигенен тест не може!
-Добре, а за какво ми е този сертификат?
-Ами, не знам за какво ви е!
-Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?
-Да, 25лв и изчакайте.
Сядам да чакам.. (20 мин в частната клиника, в която имам час за 09:00ч.)
09:20 - Заповядайте за тест.
Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам.
-Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?
-Те тия сертификати са за…
-Мола? Прекъсвам го аз.
-Хехе да за там са.
Теста е направен изчакайте… (теста е направен за 1 минута)
09:50ч. (50 минути след като часа ми за лекар в частна клиника със запазен фиксиран час). Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още поне 20мин за влизането при самия доктор. Виждате, че натяквам “частна” и “фиксиран час”, защото очакванията ми, както и на другите клиенти предполагам са - “Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня”.
Решавам да попитам на Рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е “Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там”..
-Бихте ли ми върнали парите, след като 50 мин. след насрочения ми час за доктор още не знам кога ще вляза, в частната ви клиника с фиксиран час ?
-Разбира се, ето ги.
Това не е оплакване или жалване какви тъпанари са тези от Сити Клиник. Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това което ми предлага клиниката, нямаше да напиша този пост.

Почитатели на габровеца го подкрепят, като допълват, че и те не са доволни от клиниката. Криско изтри дългия пост няколко минути след като го публикува, но Lupa.bg успя да запази гневния му изблик към клиниката. 

"Да, наистина абсолютна машина за пари ... Преди време "лекуваха" баща ми там. Освен, че не прецениха правилно състоянието му и му направиха операция, която костваше живота му, се опитаха да ни вземат 3к за хемодиализа, която по закон не се заплаща ! Наложи се да им викна проверка от МЗ, след което шефът на болницата ми опяваше 1 час по телефона, но в крайна сметка не ни взеха една стотинка, за да опазят репутацийката си ...", пише млада жена, която твърди, че е била рекетирана от болницата за пари.