Само в Lupa.bg: Ку-ку двойка, участвала в "Х Фактор", уби бебето си, охлаждали го с вентилатор

37-годишната Дора отказала да роди в болница, в ролята на акушерка влиза гаджето ѝ Александър

Актуални новини
16:33 - 26 Юли 2023
14435
Само в Lupa.bg: Ку-ку двойка, участвала в "Х Фактор", уби бебето си, охлаждали го с вентилатор

Родители-идиоти убиха бебето си, след като го охлаждали в жегите няколко дни с вентилатор. За криминалния случай Lupa.bg научи от свои източници. Официална информация от държавните органи до момента липсва. Тече разследване, а резултатите от аутопсията се очакваха да излязат по-късно днес.

37-годишната Дора Дикова е станала майка в средата на юли в… домашни условия, а в ролята на акушерка влязъл нейният партньор Александър Марков. Бъдещата майка категорично отказвала да роди в болница, нито пък да посещава консултации в клиника по време на бременността си, информира нашият източник. Вместо да се доверят на квалифицирана медицинска помощ, бъдещите родители посещавали съмнителни субекти, които да ги научат как се случва раждането в домашни условия, как се прерязва пъпната връв и т.н. За раждането Дора не уведомила дори майка си.

Дора Дикова и Александър Марков през 2014 г. като участници в "Х Фактор". Отпадат веднага, още при появата си в първоначалните кастинги

След като престояло няколко дни след термина в майка си, в средата на юли бебето се родило. Заради страховитите горещини родителите му, които не разполагали с климатик в дома си, решили да го охлаждат с вентилатор. 4 дни след раждането майката взела бебето, за да го нахрани и установила, че то е мъртво.

Тогава двойката решила, че най-накрая трябва да повикат лекар. Трупът на новороденото бил откаран в „Пирогов“. Аутопсия трябва да установи причините за смъртта. Тя трябва да е готова днес.

Според наши източници Александър Марков е руснак или украинец. 4 пъти след смъртта на бебето двойката е била викана във Второ РПУ, но до момента от полицията не съобщават за скандалния случай. Вероятно двойката ще бъде обвинена за безхаберието си и предадена на съд.

Дора Дикова и Александър Марков не са неизвестни за българската общественост. Двойката се появява през 2014 г. в тв формата „Х фактор България“, където „смайват” журито и публиката с вокалните си „умения“. Тогава става ясно, че Дора е от Плевен и работи като преводачка от френски. Нескопосаното им изпълнение кара журито да загуби ума и дума от шок и потрес.

На пресконференция редом с Йоло Денев

След провала на артистичното поприще, двойката се ориентира към политиката. В последните години те са постоянното присъствие на протести по всякакъв повод. Членуват в никому неизвестното Движение „България на народа“ (през 2022 г. дават пресконференция в БТА, на която излагат възгледите си за „спасението на България и за подобряване живота на народа“), а по-късно вечният протестър и пророк на Тангра Йоло Денев ги включва в хипотетичния си кабинет: на Дора Дикова е отреден зам.-министерски пост в Министерство на културата, а Александър Марков е титулуван за министър на младежта и спорта.

Как преживяват злополучните родители и несполучили политици, не е ясно. От много дълго време те са безработни и живеят в пълна мизерия, обясняват източниците на Lupa.bg. Въпреки че работа има под път и над път, те отказват да осъществяват трудова дейност.