Само в Lupa.bg: Лудогорец все по-близо до Турицов

Защитникът на ЦСКА получил и обаждане от Левски

Спорт
17:10 - 22 Март 2024
61578
Само в Lupa.bg: Лудогорец все по-близо до Турицов

Почти сигурно Иван Турицов ще напусне ЦСКА след края на сезона. Десният бек е желан от Лудогорец и Левски, като от двата клуба са водили разговори с него, научи Lupa.bg.

Разградчани на три пъти са провели дълги разговори с Турицов, като първият е бил веднага след края на миналия сезон, а останалите два в последните месеци.

24-годишният плевенчанин още не е дал окончателен отговор, но със сигурност го блазнят и парите, предложени му от "орлите".

От Левски също са потърсили бранителя, но слуховете на "Армията" твърдят, че той веднага е отрязал мераците на "сините".

"Няма шанс! Това ще е последният отбор, с който бих подписал", били думите на Турицов.

Договорът на националния бранител, който миналия сезон провали "армейците" за титлата, изпускайки дузпа в последната минута срещу ЦСКА 1948, изтича. По всичко изглежда, че контрактът му няма да бъде подновен.

Миналата кампания той загуби и капитанската лента, след като след злощастния мач си позволи да обижда публиката на ЦСКА. След инцидента голяма част от феновете не настроиха срещу него, а той постоянно е критикуван за изявите си на терена.

От чужбина също имало интерес към национала, но на ход е Гриша Ганчев, който ще има последната дума. Благодетелят на ЦСКА ще се опита да го продаде, тъй като той може да си тръгне и като свободен агент, а в Борисовата градина не харесват подобни неща.