Само в Lupa.bg: Любовник на Мара Отварачката купува имението на Николай Банев

През ключалката
16:08 - 24 Април 2019
40618
Само в Lupa.bg: Любовник на Мара Отварачката купува имението на Николай Банев

Мастит месарски бос е на път да спаси от запор имението на Николай и Евгения Баневи, което бе обявено за продан от частния съдебен изпълнител Милен Бъзински, научи Lupa.bg. Благодетелят на олигархичното семейство се оказа старозагорският бизнесмен Ангел Тенев – Свинаря, който нашумя покрай сексуалната си афера с фолкпевицата Мария.

Преди месец тузарското имение на Баневи в столичния квартал „Бояна“ бе обявено за публична продан, като обявената първоначална тръжна цена бе 5 788 107 лева. Продажбата чрез търг бе задвижена заради иск на фирмата „М. ПЛОД.Б“ ЕООД, свързана с охранителния бос Димитър Митров - Митко Каратиста, която води търговско дело срещу „Партнърс комерс“ – дружеството на семейство Баневи, което е собственик на престижния имот край Националния филмов център.

Изненадващо обаче в началото на седмицата търгът за продажбата на къщата отпадна само 3 дни преди да изтече крайния срок за огледите.

Одиозният палат на Николай и Евгения Баневи в „Бояна“ от птичи поглед

Оказа се, че до ЧСИ Милен Бъзински е постъпила молба от фирмата-длъжник „Партнерс комерс“ да изплати цялата сума по изпълнителното дело в размер на 2 милиона лева. Управител на фирмата е именно Николай Банев, който в момента е в ареста заедно със съпругата си по обвинение в данъчни измами.

Източник на Lupa.bg разкрива, че Николай Банев съумял да измоли за фирмен заем собственика на месопреработателното дружество „Аякс 2000“ Ангел Тенев. Двамата са развивали съвместен бизнес в Стара Загора допреди няколко години, а според непотвърдена информация, съпругата на Банев – Евгения, е далечна роднина на мастития предприемач.

Според думите на информатора ни, Ангел Свинаря огледал миналата седмица внушителното имение на Баневи в „Бояна“, разпростиращо се върху парцел с площ 11 486 кв.метра. Баровецът пристигнал в компанията на две красавици – майка и дъщеря. Месарският бос вероятно ще поиска от Баневи да му заложат имението си срещу заема. Иначе реалната цена на одиозния имот надхвърля 10 милиона лева.

63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е сред сериозните месопроизводители в страната. Работи по европейски програми и усвоява милиони средства от присъединителните фондове. Той обаче е по-известен с младите любовници, до една от сой, и с бляскавите чалга партита, които организира. За своя 60-и юбилей Тенев покани да му пеят на ухо Цеца Величкович, Лепа Брена и Горан Брегович. В момента Ангел Свинаря е разделен с Мара Отварачката и се е върнал към своя преждна метреса - дългогодишната си любима Росица Иванова, носитека на титлата "Мис България".

Босът на мръвките Ангел Тенев празнува с Цеца Величкович, Лепа Брена и Горан Брегович своя 60-и юбилей през 2016 г.