Само в Lupa.bg: Мария Бакалова шокиращо: Не съм гледала "Борат"!

Нещо за четене
15:20 - 09 Февруари 2021
6745
Само в Lupa.bg: Мария Бакалова шокиращо: Не съм гледала "Борат"!

Българският феномен в Холивуд Мария Бакалова призна шокиращо, че и досега не е гледала първия филм "Борат" на Саша Барън Коен, който му донесе небивал международен успех и досега се ползва като фундамент за различни скечове и вицове. Бакалова даде пространно интервю за "Холивуд рипортър", в което разказа още веднъж как е стигнала от кастинга за "Борат-2" и ролята на Тутар до номинацията за "Златен Глобус". 

Попитана, дали е била фенка на първия филм, бургазлийката обяви: 

"Не. И досега не съм гледала "Борат". Дори не знам как съм изпуснала през годините този културен феномен, въпреки че съм голям почитател на Андрей Тарковски. Имам обяснение - вероятно не съм имала възможността да гледам Саша, тъй като филмът излиза, когато съм била само на 9-10-годишна възраст".

Знаела е обаче кой е Коен, но не предполага, че нейната роля също ще е в сатиричния жанр. "Целият проект беше толкова дълбоко засекретен, че нямах идея, че всъщност ще снимаме продължение на "Борат", смее се тя. 

На деликатния въпрос за сцената й с бившия кмет на Ню Йорк и известен като един от най-близките на бившия президент Доналд Тръмп републиканци - Руди Джулиани, Бакалова видимо изпaда в лошо настроение и отказва да отговаря. В интервюто обаче се намесва менторът й Коен, който казва следното:

"Не забравяйте, че става въпрос за мъж, който не спря да повтаря след изборите, че Тръмп е спечелил вота. Не мисля, че той може да се ползва с особен кредит на доверие. А и да бъдем честни и да си зададем следните въпроси - "Какво прави с жените журналисти? Защо се намираше в спалня, когато Мария го покани за интервю? Защо лежи? Защо държи ръката върху панталона си? Защо я пипа? Защо пие алкохол по време на интервю...?.