Само в Lupa.bg: Мая на Магапаса удари 50 години, вече не се чекне гола на пилон в Америка (горещи снимки)

Звездата на ретро чалгата се прибра в България, купила си къща в Лас Вегас

Нещо за четене
23:18 - 15 Юли 2024
7036
Само в Lupa.bg: Мая на Магапаса удари 50 години, вече не се чекне гола на пилон в Америка (горещи снимки)

Фолкдивата Мая, която стана известна през 90-те години като дуетна половинка на тогавашния си мъж Магапаса, се върна у нас. Брюнетката от години живее в Америка, но от няколко седмици е в България. Според нейни близки тя ще прекара само лятото в България, а в края на август отново ще се върне отвъд Океана, където се е устроила доста добре и неотдавна дори си е купила мечтаната къща с басейн.

Мая купонясва с Рени и Нелина в столичен клуб

След като преди 17 години кариерата им залезе, Мая и Магапаса се разделиха тихомълком. Певицата духна за Америка, където заработваше дълго време като крупие и еротична танцьорка на пилон. Неотдавна обаче Мая, която навърши достолепните 50 години, е сменила попрището, и вече не се чекне гола на пилона. Тя е управител на изискан ресторант в Лас Вегас, освен това има фирма за отдаване на луксозни лимузини под наем. "Работя много, но съм доволна от живота си", признава Мая, която продължава да пее, но повече като хоби, и от време на време има участия пред българската общност в Америка.

Мая в първите си години в Америка. На снимката - на купон с Анита Мейзер

Тя си спомня как през 2007 г., с няколко написани на лист хартия думи на английски, се озовава абсолютно сама на летището в Лас Вегас. В страната на неограничените възможности работила като танцьорка в нощен гей клуб,като барманка и сервитьорка, шофьор на лимузина, стриптийзьорка. „В началото почти всяка вечер си събирах багажа и си казвах: „Утре се събуждам, купувам си билет и се прибирам в България“, споделя Мая. Това продължава 3 години, след което упява да си стъпи на краката.

Лицето на Мая е като напомпана топка. Певицата видимо е прекалила с процедурите

Сега, докато е в България, бившата житейска и сценична половинка на Магапаса, не губи в скука и минута от престоя си, а се впусна в луди купони в хитов клуб в Студентски град. Певицата, която е запазила осанката си, се вихри в компанията на колежката си Рени. Двете дами с широки усмивки вдигаха наздравици и се раздаваха в ритъма на танца. Същата вечер в заведението участие имаше колегата им Илиян, който като видя, че те са в клуба, побърза да ги качи на сцената, а те приеха на драго сърце. Заедно с него изпяха няколко песни, след което продължиха да се веселят от ВИП сепарето.

Мая отново показва перфектно тяло, с каквото се е гордяла през всичките години дотук, но явно е попрекалила с разкрасителните процедури по лицето, което е доста набъбнало като футболна топка, забелязаха околните.

Мая е запазила изкусителното си тяло и на 50-годишна възраст

Мая и Магапаса бяха сред звездите в чалгата през 90-те години на миналия век