Само в Lupa.bg: Миро си взе гривните "Картие" от Отварачката

Бижутата струваха около 50 бона

Шоу
16:45 - 03 Април 2023
14399
Само в Lupa.bg: Миро си взе гривните "Картие" от Отварачката

Мара Отварачката се е разделила със скъпите си златни гривни на френската марка „Картие“. Съпругът й Мирослав Соколов, с когото са пред развод след тежък побой, нанесен на миньончето, си е взел бижутата, които е подарил на бившата си любима. Мария се фукаше с два накита, като цената само на едната е над 15 000 лева. Отделно фолкаджийката имаше и пръстен на същата марка, който не е по-евтин.

Отварачката винаги носеше накитите си заедно на дясната си ръка и така ходеше окичена с почти 50 бона на китката си. Същите гривни носи и Златка Райкова, като нейните са подарък от гаджето й Карен. Моника Валериева също се кипреше с такива накити, но бившият й я обра и си ги прибра. Гривните са особено актуални сред родните златотърсачки и с тях те се опитват да демонстрират класа, както и че са нечии държанки. 

Мария обичаше да се хвали с бижутата си

Както Lupa.bg вече съобщи, Мария, която доскоро се подписваше Соколова, вече е премахнала от социалните мрежи фамилията на третия си съпруг. Преди това изпълнителката изтри и всички общи снимки с Мирослав, който я преби преди десетина дни.