Само в Lupa.bg: Митьо Очите с очила за 2 бона

През ключалката
18:59 - 02 Април 2019
9159
Само в Lupa.bg: Митьо Очите с очила за 2 бона

Митьо Очите лъсна с ефектни очила за над 2000 лева. Топ гангстерът, който в момента е под ключ след арест в Истанбул по обвинение в рекет, се изфука с марковия аксесоар от луксозни бранд „Картие” във фейсбук. В интерес на истината фотосът бе споделен от негови приятели в група, която се възхищава на мутренска ретрогрупировка, видя Lupa.bg.

Нашата проверка показа, че слънчевите очила на Димитър Желязков струват около 1000 евро. За капак на снимката несебърският бос се е пипнал с „официален” анцуг на „Найк”.

В момента модната визия на мафиота едва ли е на дневен ред предвид факта, че прокуратурата сочи Димитър Желязков като ръководел на организирана престъпна група за изнудване, принуда, заплахи, палежи и разпространение на наркотици. В бандата са участвали още 12 души, включително и дъщерята на Очите – Станислава.

Наследницата на биг боса също получи обвинение - за събиране на такса „Спокойствие” от таксиметрови фирми и собственици на търговски обекти в курорта Слънчев бряг. Ако бъде признат за виновен, Желязков може да получи 15 години затвор, глоба до 10 000 лева и конфискация на половината му имущество.