Само в Lupa.bg: Наркодилърът от Казанлък - с партийна книжка в БСП

Актуални новини
18:29 - 22 Март 2021
16855
Само в Lupa.bg: Наркодилърът от Казанлък - с партийна книжка в БСП

Наркодилърът Пламен Друмев, който спретна див екшън с полицията в Казанлък след отказ да спре на стоп-палка, се оказа с партийна книжка в БСП. От свой източник в Града на розите Lupa.bg разбра, че 25-годишният келеш от с. Крън, който бе арестуван след зрелищна гонка с ченгетата, съпроводена със стрелба, е близък до местния социалист №1 Васил Самарски. Самарски е и личен пиар на червената лидерка Корнелия Нинова и сред основните фактори в левицата в момента.

Васил Самарски (вляво) и бандитът Пламен (вдясно). В средата - анонимен приятел без връзка със сюжета

В целия соц-мафиотски сюжет има прелюбопитни детайли, достойни за размисъл. Например, повярвалият си, че е велик бандит Пламен, е излетял от затвора преди по-малко от месец. Само няколко седмици на свобода, приятелят на PR спеца на левицата Васил Самарски спретна невиждана в Казанлък дивотия, която се размина без жертви само по воля Свише.

Преди два дни 25-годишният криминално проявен тарикат, чийто брат според местните също е в наркобизнеса, не се подчинил на сигнал за спиране със стоп-палка. Започнала гонка, при която наркодилърът шофирал в насрещното платно, за да избяга от униформените.

Наложило се полицаите да използват стоп-патрони, за да спрат автомобила му. На финала Друмев изоставил колата и опитал да избяга пеша, но бил заловен. Малко по-късно стана ясно, че разбойникът нямал книжка, а зад волана седнал след употреба на метамфетамин и марихуана, вероятно от собствения асортимент.

Надрусаният беглец от БСП

В момента Пламен Друмев е в ареста, очаква се задържането му да бъде удължено на 72 часа, а след това прокуратурата да поиска от съда да остане зад решетките за постоянно. В личния му телефон са намерени прелюбопитни контакти, включително с хора от високите етажи на БСП.

Lupa.bg научи още, че във фейсбук профила си „лошото момче” има снимки дори с титана на БСП Корнелия Нинова. Бегъл поглед в социалната мрежа обаче показа, че Друмев или негов приятел вече е заключил профила "Ще ги клатя" и достъп до уникалните кадри няма.