Само в Lupa.bg: Наум Шопов не може да продаде колата си

Има мераклии за возилото, но ги спира солената цена, която иска екранният д-р Тасев от сериала „Откраднат живот”

Нещо за четене
12:20 - 13 Август 2024
1876
Само в Lupa.bg: Наум Шопов не може да продаде колата си

Повече от месец актьорът Наум Шопов не може да продаде „Теслата” си. Синът на Христо Шопов е втори собственик на возилото, а в началото на лятото реши да се раздели с белия си звяр на четири колела. Уви, кандидати няма, узна Lupa.bg. Всъщност има мераклии за возилото, но ги спира солената цена, която иска екранният д-р Тасев от сериала „Откраднат живот”. Както писахме, той й търсеше 90 000 лева, доста надута цена.

„Тесла Модел 3” от 2021 г. се продава за около 50 бона, а Шопов й иска цели 90. Това направи впечатление на разбирачите на коли, които се ошашавиха от цената на автомобила на дипломирания лекар, който се отказа от медицината. Екранният д-р Тасев е признавал, че шофира играчките си на четири колела по 2 или максимум 3 години, след това ги продава и сменя с по-нови. Сега е ред на "Теслата", като Шопов вече е свалил цената с 10 бона и я дава за 80, но мераклии все още няма. 

Семейството постоянно се хвали колко е доволно от електричката си и колко пари за гориво са спестили. Най-вероятно Телешопови, както е прякорът на Теа и Наум, отново ще инвестират парите си в кола на ток.

„Искахме да оптимизираме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от „Тесла”?! Едно от най-хубавите неща е, че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се, имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например да променя температурата й. Ако сте човек с фиксиран работен ден, каквито Теа и аз не сме, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна... Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея”, заяви Наум след покупката на „Тесла”.

Звездата от „Откраднат живот” е изключително доволен от колата и редовно благодари на Дани – човека, от когото купи електричката през 2022 г.