Само в Lupa.bg: Ненчо Балабанов снима комедия в Царево (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Култура
12:30 - 12 Юни 2019
18763
Само в Lupa.bg: Ненчо Балабанов снима комедия в Царево (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Ненчо Балабанов снима комедиен сериал в Царево, научи единствено репортер на Lupa.bg и се сдоби с фотоси от снимачната площадка. През последните дни филмовият екип е окупирал центъра на морския град, привличайки вниманието както на местните, така и на любопитните туристи.

Царево е един от любимите градове на кинаджиите, защото както и хората там отбелязват "Слънцето е винаги на небето, а и ние сме много гостоприемни". Lupa.bg научи, че става дума за комедиен сериал, който ще се излъчва по Нова телевизия, но засега всякакви подробности се пазят в тайна от продуцентите. Продукцията се снима от компанията "Хидалго" на Краси Ванков, която стои зад проектите "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ".

Ненчо Балабанов се готви за снимки

Актьорите и статистите са облечени в екстравагантни дрехи, а във филма самият Ненчо Балабанов дори е с бинтован крак и ръка. 

Тв водещият несъмнено се превърна в звезда в Царево, тъй като малки и големи, узнали за снимките в града, идват да си правят селфи с актьора и да му искат автограф. А Ненчо Балабанов е безкрайно отзивчив с феновете си и винаги с усмивка изпълнява техните желания.

Снимачният екип се е разположил на една от улиците в Царево

"Ненчо е толкова готин и позитивен, шегува се, приятно ти е и да го гледаш, и да го слушаш", сподели пред Lupa.bg почитателка на актьора, която бе на седмото небе от факта, че Ненчо я е дарил с целувка по бузата и се е снимал с нея.

Актьорът позира за снимка с участници във филма и фенове

Почитателките на Ненчо може да бъдат спокойни - той е контузен само във филма

Снимки: Галя Методиева