Само в Lupa.bg: Нов потрес: Криско пиар на правителството

Шоу
18:07 - 10 Юни 2022
7271
Само в Lupa.bg: Нов потрес: Криско пиар на правителството

Рапърът Криско, който през последните години се изявява в друг музикален жанр - този на чалгата, претвори в реалността, макар и не буквално, съвместния си хит със Слави Трифонов "Гледай как се прави". Кристиан Талев стана... пиар на правителството, научи ексклузивно Lupa.bg. Певецът е сключил договор за медийни услуги с Министерството на иновациите и растежа, довериха наши източници.

От около 2 месеца Криско заснема събития с участието на ведомството на Даниел Лорер от "Продължаваме Промяната". Видеоекипи, контролирали лично от рапъра-чалгаджия, градят образа и имиджа на ведомството.  Певецът е партньор в българската звукозаписна компания "Facing The Sun Records", а също така е съсобственик на лейбъла "Adamand Records". Вероятно медийното споразумение между хората на Лорер и Криско е минало през втората компания.

Подушвам, че сме от една порода...

Всъщност изпълнителят на "Габровци баровци" и "Министъра на веселието" още в края на миналата година демонстрира, че вярва на "Продължаваме Промяната". Популярният рапър дори публикува снимка с Кирил Петков малко преди той да бъде избран за премиер. “Габрово и Харвард”, написа към нея изпълнителят. На фотото Петков е прегърнал през рамо с една ръка Криско, а с другата е вдигнал позитивен палец нагоре с усмивка на лице.

Тогава тийн сензацията не уточни повода за срещата си с Петков, нито темата на разговора си с лидера на "Продължаваме Промяната". Сега обаче нещата лъснаха - говори се, че още тогава Криско е търсил контакти в новата власт, за да й осигурява медийни услуги.

Не е изключено Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който е депутат от Промяната, да е лобирал за колегата си Кристиан Талев. Въпреки че преди години двамата рапъри водиха война, след това се помириха, а малко преди последните парламентарни избори Криско подкрепи Ицо Хазарта за влизането му в политиката. Не е ясно и дали в момента Криско подкрепя отцепването на "Има такъв народ" от правителството. Както е известно, рапъра беше близък до Слави и направи 2 дуета с него.