Само в Lupa.bg: Очилата на полицайката Симона от секс магазин?

Брюнетката се опитва да поддържа интелектуален имидж, като носи цайси, които не е ясно дали не са от т.нар. модел „очила за свършване“

Общество
21:32 - 08 Юли 2022
34661
Само в Lupa.bg: Очилата на полицайката Симона от секс магазин?

Скандалната полицайка Симона Радева май е закупила очилата си от столичен секс магазин, такива коментари се появиха в социалните мрежи. Брюнетката се опитва да поддържа интелектуален имидж, като носи цайси, които не е ясно дали не са от т.нар. модел „очила за свършване“. У нас терминът стана популярен благодарение на палавата сексоложка Наталия Кобилкина, която посъветва нашенките да се обзаведат с такива цайси. Е, ченгето Симона явно я е послушала. Те служат за предпазване на очите от инфекции, като същевременно са част от интимната игра.

„С тях изглежда по-перверзно. Мъжете се кефят на такива неща. Сигурно така е омаяла изрода Георги Семерджиев, освен с големите си силиконови "очи“, смеят се е интернет.

Фетишите са за това – да се изпълняват, а Радева призна във видеото на репортера Боби Стар, че няма никакви табута в леглото. Клипът е със заглавие "Най-развратната Мис Силикон в историята". Симона разказва, че хванала гаджето си преди да си сложи силикона: "Нали някой трябва да го плати", казва с доволна усмивка тя. 

А после допълва как са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето й ... нищо, че имала очила. Явно ги носи за да я предпазват. Кадрите с признанията й са от участие в конкурса "Мис Силикон" през 2018 година - конкурс, в който днешната МВР работничка с охота е участвала. 

Става въпрос за аксесоар, чието предназначение е чисто фетишистко – те се използват от двойки, при които единият партньор обича да еякулира върху лицето на другия. Те служат за предпазване на очите от инфекции, като същевременно са част от интимната игра.